kurynio, Miałam tak i nic nie kreciło.Cisza...
szarpanie i gaśnięcie przy pierwszych 12-15 km.
Zwiń
X
-
szarpanie i gaśnięcie przy pierwszych 12-15 km.
:x szarpie przy pierwszych 15 km. a gdy czekam na światłach sam dodaje gaz a potem spadają obroty aż czasem gaśnie.Muszę ruszać z "kopa" bo się dławi.Ludzie gapią się jak na kretynkę.Po tych 15 -16 km.jak się wszystko rozgrzeje to właściwie jest ok. Na diagnostyce powiedzieli że coś z zapłonem ale widziałam że nie są pewni.Codziennie rano szlag mnie trafia!!!!!!
-
-
Jeżeli masz silnik benzynowy, to miałem podobny problem w poprzednim aucie.
Nie masz problemu z odpaleniem silnika ? Proponuje podpiąć VAGa na zimnym silniku, u mnie wyszło że czujnik temperatury się zepsuł i komputer przy zimnym silniku dostawał sygnał, że silnika ma 60 stopni i nie włączał ssania. Natomiast po nagrzaniu było wszystko w porządku.Wszystkie błędy ortograficzne, gramatyczne, składniowe i inne są popełnione celowo i podlegają prawu autorskiemu.
Komentarz
-
-
Dzięki!
Zamieszczone przez informatkotDaj znać w poniedziałek, mam vag podjedziesz na brzeziny podłączymy i zobaczy się.
[ Dodano: Sob 13 Paź, 07 17:32 ]
Na codzień mieszkam w olsztynie.
[ Dodano: Sob 13 Paź, 07 18:05 ]
Zamieszczone przez ManiaczJeżeli masz silnik benzynowy, to miałem podobny problem w poprzednim aucie.
Nie masz problemu z odpaleniem silnika ? Proponuje podpiąć VAGa na zimnym silniku, u mnie wyszło że czujnik temperatury się zepsuł i komputer przy zimnym silniku dostawał sygnał, że silnika ma 60 stopni i nie włączał ssania. Natomiast po nagrzaniu było wszystko w porządku.
[ Dodano: Pon 15 Paź, 07 11:01 ]
Był znajomy i pogrzebał.Okazuje się że przepustnica otwiera się podczas dodawania gazu. Podejrzewa że to jakiś czujnik,a jest tam ich 3. Może na vagach nie wykazuje - za stary może rocznik- grudzień 1997? :roll:
[ Dodano: Sro 14 Lis, 07 14:32 ]
I sprawa wyjaśniła się.Mechanik przeczyścił przepustnicę i wszystko gra.
Komentarz
-
Komentarz